את הפוסט הזה אני כותבת ממש יום
הוא כולל קטיף פירות יער ע
ביום שישי בבוקר יצאנו לכיוון ראש הנקרה, לא לרכבל…
אלא לקונדיטוריה שמקבלת המון מחמאות ברחבי הרשת
ואני
לקונדיטוריה הגענו בתשע בבוקר ולא היינו לבד, כבר בשעה המוקדמת היה תור (קצר יחסית)
וכשהגיע התור שלנו בחרנו מספר מאפים
כל אחד לפי
בקופסא שקיבלנו אח
קרואסון פטל,
קרואסון מנצ׳גו ופסטו (הבחירה שלי שהייתה מעולה! הקרואסון
בתושה בייקרי אין מקומות י
וכיף לקחת את קופסת המאפים
ואני גם חייבת לציין
מהקונדיטוריה המשכנו לעציר
שהיא בעצם מטרת הט
אחרי נסיעה לא ארוכה מקיבוץ ראש הנקרה, הגענו למושב אבן מנחם,
שם משפחה שמגדלת כבר שש שנים פירות יער החליטה לפתוח קטיף עצמי.
הגענו לחממה מוצלת ומסודרת עם ט
אוכמניות, פטל, גוג׳י ברי ועוד …
קיבלנו הסבר קצר מ
קוט
פרטים על קטיף פירות היער (שעות פתיחה וטלפון) תוכלו למצוא באינסטגרם Barak's Berries
*צריך להזמין מקום מראש
משם המשכנו למשפחה במושב כרם בן
לא לפני שעצרנו לאכול גלידה בגל
בגלידת
והיא עשויה מחומרים גלם איכותי
את הטעמים המדהימים שת
אנחנו לקוחות קבועים בסניף בתל
אבל היה כיף לעצור במפעל שנמצא בקיבוץ סאסא וליהנות מגלידה מתוקה וקרירה
תגובה אחת
כיף לקרוא.שימחת אותי מאד שמחה שאהבת את תושה בייקרי💜.את המשפחה שלך בכרם בן זימרה אני מאד אוהבת פגשתי אותם אתמול בפסטיבל בין הכרמים